Vacature: Coördinator Inclusion

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs Volwasseneneducatie Jeugd & jongerenwerk

Ben jij een doortastende, enthousiasmerende expert op het gebied van inclusie en diversiteit?

*Let op deze vacature loopt via Colourfulpeople*

Erasmus+ het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport
Ben jij een doortastende, enthousiasmerende expert op het gebied van inclusie en diversiteit? Draag je graag bij aan een internationaal wijdverbreid programma als het programma Erasmus+ in Nederland? Wil jij ons helpen om dit programma inclusiever en toegankelijker te maken, en daarmee de deelname aan het programma te verbreden? Dan zoeken wij jou.

Wat is Erasmus+?
Het programma Erasmus+ biedt vele mogelijkheden aan jongeren, studenten, docenten en professionals. Zij krijgen de mogelijkheid om binnen Europa en deels ook daarbuiten bijvoorbeeld een deel van hun studie te volgen. Om een stage te lopen, vrijwilligerswerk te doen of om deel te nemen aan een jongerenuitwisseling of een training te volgen. Daarnaast ondersteunt Erasmus+ organisaties die internationale samenwerkingen aangaan in projecten. Soms gericht op innovatie, maar vaak ook op het gezamenlijk leren en delen van ervaringen en succesvolle praktijken. Erasmus+ wil zoveel mogelijk mensen de kans bieden om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij en de arbeidsmarkt. Dat kan door het ontwikkelen van hun vaardigheden en competenties, zowel op professioneel als op persoonlijk niveau.

Wat ga je doen?

 • Je onderzoekt en analyseert de bijdrage die Erasmus+ kan leveren aan inclusiever internationaliseren in het onderwijs.
 • Je adviseert het management van het Nationaal Agentschap (NA) Erasmus+ over de inclusiestrategie en over manieren om stakeholders daarbij te betrekken.
 • Je stelt voor jouw werkterrein activiteitenplannen en begrotingen op en je zorgt voor de uitvoering daarvan.
 • Je stuurt de werkgroep Inclusie aan, die naast jou bestaat uit vier collega’s die inclusie als deeltaak in hun takenpakket hebben.
 • Je werkt samen met het team communicatie van het NA aan het beter zichtbaar maken van de mogelijkheden die Erasmus+ biedt, specifiek onder doelgroepen die nu nog niet deelnemen aan het programma.
 • Je wisselt met collega’s in Europa kennis, kunde en goede voorbeelden uit
   

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding in het hoger onderwijs afgerond.
 • Je bent bewezen succesvol op de thema’s inclusie en diversiteit, zowel op beleidsontwikkeling als in de praktijk, bij voorkeur op het gebied van onderwijs en training.
 • Je hebt aantoonbaar coördinerende ervaring en bent in staat om mensen te verbinden, te inspireren en mee te nemen.
 • Je hebt voldoende aan aansturing op hoofdlijnen en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
   

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: resultaatgerichtheid, culturele sensitiviteit, analyse en oordeelsvorming, draagvlak creëren en organisatiesensitiviteit.

Wat bieden we jou?

 • Een prettige werksfeer met goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een flexibele werkplek op 2 locaties (Nuffic/Den Haag en CINOP/Den Bosch);
 • Een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.852 bruto per maand bedraagt bij een voltijds dienstverband, conform salarisschaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantie-uitkering, 8,3% eindejaarsuitkering, opname in het pensioenfonds ABP en een individueel keuzepakket arbeidsvoorwaarden;
 • Een dienstverband van 32 tot 38 uur per week voor een jaar, met de intentie tot verlenging.
   

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Deze procedure wordt begeleid door Colourful People. Heb je belangstelling, reageer dan uiterlijk maandag 11 maart 2019 online via de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie naar n.azough@colourfulpeople.nl. De 1e en 2e gespreksronde zullen in week 13 en 14 plaatsvinden. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het tweede selectiegesprek. Uiterlijk na de sluitingsdatum van 11 maart 2019 geven wij een reactie op je sollicitatie.

Informatie?
Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Naima Azough op telefoonnummer 06-43449717 of via e-mail: n.azough@colourfulpeople.nl.

Kijk voor meer informatie over Erasmus+ op www.erasmusplus.nl en voor meer informatie over Nuffic en CINOP op www.nuffic.nl en www.cinop.nl.