Vacature | Consultant Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training

Middelbaar beroepsonderwijs

Gepubliceerd op: 28 juli 2020

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij voor een tijdelijke functie op zoek naar een breed inzetbare Consultant die geïnspireerd wordt door onderwerpen op het snijvlak van mbo en internationalisering. Loop jij daar warm voor? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga jij doen?

Je gaat werken voor het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training dat onderdeel is van CINOP. Als consultant informeer, adviseer, monitor, en inspireer je mbo-scholen, zodat internationalisering bij kan dragen aan de kwaliteit van onderwijs. De nadruk ligt op het monitoren van Erasmus+ projecten, waarbij je veelal de projectcoördinatoren ondersteunt en adviseert in de uitvoering van de projecten.

Bij CINOP werk je in multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling van één of meer thema’s waarop je toegevoegde waarde kan bieden aan onze stakeholders. De jarenlange kennis en ervaring van CINOP collega’s op bijvoorbeeld flexibilisering, ICT en leren, professionalisering van docenten en teams evenals de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt, neem je mee in je werk voor Erasmus+. Je houdt je kennis up-to-date en draagt de expertise van CINOP actief uit. Je bent veel op pad; vanuit je werk bij Erasmus+ werk je aan duurzame verandering. We verwachten dat je zelfstandig werkt, een hoge standaard hebt en in verbinding staat met relevante collega’s en stakeholders.

Je werkt flexibel, bepaalt je eigen agenda en beschikt over professionele vrijheid om kansrijke ideeën te ontplooien. Je bent een teamplayer die talenten van collega’s kan benutten en ook buiten de deur het beste uit mensen naar boven kan halen.

Wat breng jij mee?

 • Je houdt jezelf staande op een dynamische werkplek.
 • Je bent communicatief sterk, in staat om met  projectcoördinatoren én studenten het gesprek aan te gaan. Je geeft ze proactief advies en monitort hun activiteiten.
 • Je hebt daarnaast voldoende discipline om je werk binnen deadlines te voltooien en op de juiste wijze te borgen.
 • Én niet te vergeten: je omschrijft jezelf als een harde werker, ondernemend en je hebt een innovatieve werkhouding. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse projecten en werkzaamheden, inhoudelijk en financieel.

En daarnaast beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau.
 • 0-5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent inzetbaar in meerdere rollen: beleidsadviseur, trainer en procesbegeleider.
 • Proactieve werkhouding.
 • Een overtuigende communicatiestijl, waarbij je creatief en makkelijk schrijft.

Wie zijn wij?

Nationaal Agentschap Erasmus+
Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training beheert het programma in Nederland voor alle onderwijssectoren: primair en voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Nuffic is penvoerder van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training; de uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking tussen Nuffic en CINOP.

De impact van het programma wordt gemonitord in samenwerking met het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd, dat het programma beheert op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Als Consultant Erasmus+ kom je in dienst bij CINOP. 

CINOP
CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen. Samen hebben we de ambitie om Nederland nummer 1 op het gebied van leren te maken. Daarvoor combineren we kennis en inhoud met daadkracht en toepasbaarheid.

Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie (37,5-urige werkweek), waarbij een 32-urige werkweek ook mogelijk is.
 • Het betreft een tijdelijke positie tot het einde van dit jaar.
 • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring.
 • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, een tegemoetkoming voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.
 • En natuurlijk heel leuke collega’s.

Interesse en solliciteren?

Over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Gonnie van der Eerden via geerden@cinop.nl of via telefoonnummer 06-51753029. Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl en voor meer informatie over Erasmus+ op www.erasmusplus.nl.

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot en met 3 augustus 2020 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 15-20. Na de sluitingsdatum van 3 augustus  geven wij een reactie op je sollicitatie. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 13 augustus 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs. Delen in je netwerk wel!