Vacature: Consultant in leren Erasmus+ Onderwijs & Training

Middelbaar beroepsonderwijs Volwasseneneducatie

Wij groeien en zijn op zoek naar een breed inzetbare Consultant die geïnspireerd wordt door onderwerpen op het snijvlak van mbo en internationalisering. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga jij doen?

Je gaat werken voor het Nationaal Agentschap Erasmus+ dat onderdeel is van CINOP. Als consultant adviseer, monitor, informeer en inspireer je mbo-scholen, zodat internationalisering bij kan dragen aan de kwaliteit van onderwijs.

Bij CINOP werk je in multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling van één of meer thema’s waarop je toegevoegde waarde kan bieden aan onze stakeholders. De jarenlange kennis en ervaring van CINOP collega’s op bijvoorbeeld flexibilisering, ICT en leren, professionalisering van docenten en teams evenals de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt, neem je mee in je werk voor Erasmus+. Je houdt je kennis up to date en draagt de expertise van CINOP actief uit. Je bent veel op pad; vanuit je werk bij Erasmus+ werk je aan duurzame verandering. We verwachten dat je zelfstandig werkt, een hoge standaard hebt en in verbinding staat met relevante collega’s en stakeholders.

Je werkt flexibel, bepaalt je eigen agenda en beschikt over professionele vrijheid om kansrijke ideeën te ontplooien. Je bent een teamplayer die talenten van collega’s kan benutten en ook buiten de deur het beste uit mensen naar boven kan halen.

Wat breng jij mee?

Je houdt jezelf staande op een dynamische werkplek. Je bent communicatief sterk, in staat om met bestuurders én studenten het gesprek aan te gaan en hebt voldoende discipline om je werk binnen deadlines te voltooien en op de juiste wijze te borgen. We verwachten een allround consultant (in ontwikkeling) met alle skills die daarbij komen kijken.

Én niet te vergeten: Je bent een inspirerend sparringpartner en vraagbaak voor collega’s. Je omschrijft jezelf als een harde werker, ondernemend en je hebt een innovatieve werkhouding. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse projecten, inhoudelijk en financieel.

Verder beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • je bent inzetbaar in meerdere rollen: beleidsadviseur, trainer en procesbegeleider;
 • proactieve werkhouding;
 • een overtuigende communicatiestijl, waarbij je creatief en makkelijk schrijft;
 • humor en trots!

Wie zijn wij?

Nationaal Agentschap Erasmus+

Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training beheert het programma in Nederland voor alle onderwijssectoren: primair en voortgezet onderwijs, mbo, hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Nuffic is penvoerder van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training; de uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking tussen Nuffic en CINOP.

De impact van het programma wordt gemonitord in samenwerking met het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd, dat het programma beheert op het gebied van jeugd- en jongerenwerk.

Als Consultant Erasmus+ kom je in dienst bij CINOP.

CINOP

CINOP realiseert gefundeerde, integrale en toepasbare oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen. Samen hebben we de ambitie om Nederland nummer 1 op het gebied van leren te maken. Daarvoor combineren we kennis en inhoud met daadkracht en toepasbaarheid.

Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime functie (37,5 urige werkweek)
 • Je start in een contract voor bepaalde tijd met het oog op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren,
 • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring,
 • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, een tegemoetkoming voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.
 • En natuurlijk heel leuke collega’s.

Interesse en solliciteren?

Over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Eline van der Net, Hoofd Nationaal Agentschap Erasmus+ mbo-ve (06 – 10135008, enet@cinop.nl). Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl en voor meer informatie over Erasmus+op deze website.

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot 15 maart 2019 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 13-19.  Na de sluitingsdatum van 15 maart geven wij een reactie op je sollicitatie. De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 19 maart 2019. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.