Vacature: Communicatieadviseur (content) Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs Volwasseneneducatie

Vanwege de groei van het programma NA Erasmus+ zijn wij op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige Communicatieadviseur met passie én talent voor het schrijven van content.

 Wil jij als Communicatieadviseur werken bij dé toonaangevende partner in leren?

Wil jij deel uitmaken van ons team van 150 gedreven professionals dat gaat voor een optimale deelname aan de samenleving, vandaag en morgen?

Wat ga jij doen?

Je gaat werken voor het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training dat onderdeel is van CINOP. Als Communicatieadviseur ben je mede verantwoordelijk voor de creatie en afstemming van inspirerende content van de vele communicatiemiddelen van het NA Erasmus+, gericht op de diverse doelgroepen. De Marketing & Communicatie Manager NA Erasmus+ wordt je direct leidinggevende.

Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training beheert het programma in Nederland voor alle onderwijssectoren: primair en voortgezet onderwijs, mbo, hoger onderwijs en volwasseneneducatie. Nuffic is penvoerder van het NA Onderwijs & Training; de uitvoering van het programma gebeurt in samenwerking tussen Nuffic en CINOP.

De Communicatieadviseur komt in dienst bij CINOP in ’s-Hertogenbosch.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Je werkt mee in het realiseren van de algemeen gestelde communicatiedoelstellingen van het Nationaal Agentschap en je werkt nauw samen met de collega’s op de afdeling en binnen de organisatie;
 • Je adviseert en schrijft zelf effectieve teksten op basis van de strategische afstemming tussen content en de specifieke doelgroep;
 • Je wordt mede verantwoordelijk voor het tijdig realiseren van contentprojecten. Hierin vervul je een actieve en verbindende rol met collega’s van het programma Erasmus+ evenals de CINOP organisatie.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie, marketing, journalistiek en/of Nederlandse taal;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op een communicatie afdeling, waarbij je actief betrokken bent geweest bij de creatie en productie van succesvolle communicatiedragers;
 • Je hebt kennis van en ervaring met de nieuwste trends in (marketing-) communicatie, online communicatie en social media;
 • Je vindt het heerlijk om zelfstandig met veel werkzaamheden tegelijkertijd bezig te zijn, maar verliest de prioriteiten niet uit het oog;
 • Je hebt een overtuigende communicatiestijl, waarbij je creatief en foutloos schrijft;
 • Je bent gewend vanuit een strategie en concept te denken en te werken;
 • Tenslotte ben je sterk in het plannen, organiseren en in het nastreven van continuïteit.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende rol waarbij je gestimuleerd wordt je breed te ontwikkelen.
 • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring.
 • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering inclusief een tegemoetkoming, een tegemoetkoming in je ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.
 • En natuurlijk hele leuke collega’s.

Informatie en sollicitatie

Over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Johan Pastoor, Marketing & Communicatie Manager NA Erasmus+ Onderwijs & Training (06- 38319703, jpastoor@erasmusplus.nl).

Kijk voor meer informatie over Erasmus+ op www.erasmusplus.nl en voor meer informatie over CINOP en Nuffic op www.cinop.nl e n www.nuffic.nl.

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie en CV, kun je tot 28 februari 2019 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 09-19. Na de sluitingsdatum van 28 februari 2019 geven wij een reactie op je sollicitatie. Een online assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.