Skip naar content

Deadlines voor het aanvragen van subsidie

Er zijn jaarlijks een of meerdere deadlines om Europese subsidie aan te vragen voor een activiteit binnen Erasmus+.

Tips voor subsidieaanvragers centrale acties

Ben je van plan om een aanvraag in te dienen voor een centrale actie, zoals Erasmus Mundus of Partnerschappen voor innovatie? Laat het ons weten! 

Alle onderwijssectoren

Naast de mobiliteits- en samenwerkingsprojecten waarvoor je bij de Nationale Agentschappen Erasmus+ subsidie kunt aanvragen ('decentrale acties') zijn er nog meer subsidiemogelijkheden van Erasmus+. We noemen deze mogelijkheden ook wel ‘centrale acties’. Hiervoor loopt de subsidieaanvraag via het Europees Uitvoerend Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) in Brussel. 

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ blijft graag op de hoogte van jouw belangstelling voor deze centrale acties, en denkt mee over aspecten als impact, duurzaamheid en disseminatie. Neem contact met ons op en breng ons op de hoogte van je plannen!

Aankomende deadlines

De deadlines van de volgende centrale acties komen in zicht:

Tips voor je aanvraag

  1. Wat zijn centrale acties eigenlijk? Lees het artikel van Neth-ER!
  2. Kijk voor inspiratie op het Erasmus+ Project Results Platform.  Dit platform verzamelt goede praktijken en succesverhalen (good practices op het gebied van beleidsrelevantie, communicatie, impact of ontwerp).
  3. Wil je meer weten over de centrale actie Partnerschappen voor innovatie? Bekijk dan de livestream van het webinar Partnerschappen voor innovatie op 8 juni 2021, 14.00-17.00 uur.
  4. Ben je bezig met de aanvraag voor de centrale actie Erasmus Mundus? Download dan hier de presentaties met tips van de Europese Commissie.