Terugblik | Webinar Administratieve en financiële verantwoording KA2

Middelbaar beroepsonderwijs Volwasseneneducatie

Gepubliceerd op: 19 mei 2020

Op 14 mei vond de jaarlijkse workshop 'KA2 Administratieve en financiële projectverantwoording' plaats voor coördinatoren en medewerkers van de lopende projecten Erasmus+ binnen het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. Vanwege de coronamaatregelen werd de workshop dit jaar voor het eerst online georganiseerd.

Aniek Luyt, adviseur Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training: "Het was even wennen, maar de vorm van een webinar bleek ook erg geschikt om alle informatie te delen en vragen van projectmedewerkers te kunnen beantwoorden. De opkomst was bovendien bijzonder hoog - daar heeft besparing van reistijd mogelijk ook een rol in gespeeld!"

Online kennisquiz

Tijdens de webinar werd de regelgeving rondom administratieve en financiële verantwoording besproken, en werden vragen hierover beantwoord. De kennis van deelnemers werd vervolgens getest door middel van een online quiz.

Kees Hoogland van de HU eindigde op de eerste plek en verdient daarmee de eeuwige roem!

Aniek Luyt: "Wij vonden het een geslaagde webinar en enorm fijn om alle projectcoördinatoren en projectmedewerkers op deze manier toch weer even te kunnen zien en spreken. Dank aan alle deelnemers voor de geleverde input en vragen!"

Download de PowerPoint-presentatie!

Heb je de webinar 'Administratieve en financiële verantwoording KA2' gemist, of wil je deze nog eens teruglezen? Download dan hieronder de PowerPoint-presentatie!