Skip naar content

Lanceringsevent Let’s begin!

Op 22 juni 2021 lanceren we vol trots het nieuwe programma Erasmus+!

Terugblik | Online infosessie KA122

Op 15 juni 2021 organiseerde het Nationaal Agentschap Erasmus+ een online infosessie over Short Term Projects KA122 om instellingen wegwijs te maken.

Primair en voorgezet onderwijs Volwasseneneducatie

Online infosessie Short Term Projects (KA122)

Op 15 juni 2021 organiseerde het Nationaal Agentschap Erasmus+ een online infosessie over Short Term Projects (KA122), om instellingen wegwijs te maken. 

Er vonden 2 aparte informatiesessies plaats, voor primair- en voortgezet onderwijs en voor volwassenenonderwijs. Er is onder andere besproken voor welke soort organisaties en activiteiten KA122 bedoeld is, en welke subsidiemogelijkheden dit type projecten biedt. Ook werden concrete tips gegeven over het schrijven van een goede aanvraag.

De tientallen deelnemers noemden de sessies zeer informatief. Uiteraard hopen wij hen terug te zien voor bijvoorbeeld een persoonlijk adviesgesprek,  en bij de eerstvolgende aanvraagronde van de Short Term Projects. De eerstvolgende deadline voor het indienen van een KA122-aanvraag is (vooralsnog) 5 oktober 2021, 12.00 uur CET.

De aanvraagformulieren voor deze tweede ronde KA122 van call 2021 zijn nog niet beschikbaar; zodra deze beschikbaar zijn zullen wij dit bekend maken.

Heb je de informatiebijeenkomst gemist? Bekijk dan de slides hieronder.