Skip naar content
Voorbeeld van het E+ magazine

Publicaties

Lees ook deze publicaties over het programma Erasmus+!

Publicatie | Blended Learning in School Education

De Europese Commissie heeft in samenwerking met ministeries van Onderwijs een handboek opgesteld om scholen te helpen bij het inrichten van 'blended learning'-onderwijs aan het begin van het nieuwe schooljaar 2020/2021.

Primair en voortgezet onderwijs
blendedlearning.png

Half maart werden alle schoolleiders, docenten én leerlingen in het diepe gegooid en moest al het onderwijs van de ene op de andere dag op afstand plaatsvinden. Intussen zijn alle scholen in Nederland weer (deels) heropend - en op 24 juni heeft onze premier laten weten dat ook alle middelbare scholieren na de zomervakantie weer geheel open kunnen.

De Europese Commissie heeft in samenwerking met ministeries van Onderwijs een document opgesteld om scholen te helpen bij het inrichten van hun onderwijs aan het begin van het komende schooljaar 2020/2021.

Het handboek Blended learning in school education – guidelines for the start of the academic year 2020/2021 helpt je bij het inrichten van het zogenaamde ‘blended learning’: een combinatie van leren op school én leren op afstand.