Oproep ESN | Help jij mee om Erasmus+ nóg inclusiever te maken?

Hoger onderwijs

Gepubliceerd op: 11 juni 2020

Sociale inclusie is één van de pijlers van het (nieuwe) programma Erasmus+. Help het Erasmus Student Network (ESN) mee om Erasmus+ nóg inclusiever te maken, door voor 30 juni de enquête van het internationale SIEM-project in te vullen!

Vul de mobiliteitsenquête voor het hoger onderwijs in!

Als reactie op het feit dat slechts 7 % van de Erasmus+-studenten uit een achtergestelde of ondervertegenwoordigde groep afkomstig is, heeft Erasmus Student Network (ESN) in december 2019 het project 'Social Inclusion and Engagement in Mobility' (SIEM) gelanceerd.

Het doel van het SIEM-project is om de kansen van jongeren van alle achtergronden te verbeteren, door hun deelname aan het subsidieprogramma Erasmus+ te vergroten.

Zowel ho-studenten als onderwijsmedewerkers worden daarom door de projectpartners van SIEM opgeroepen om een mobiliteitsenquête in te vullen. De uiterste datum om dit te doen is 30 juni 2020 - help jij ook mee?

Het mobiliteitsonderzoek van SIEM is volledig geanonimiseerd, en de resultaten zullen in het voorjaar van 2021 worden gepubliceerd.

Over het project SIEM

Het project 'Social Inclusion and Engagement in Mobility' is een samenwerking tussen Erasmus Student Network (ESN)UUKi en European University FoundationYES ForumVrije Universiteit BrusselUniversidade de VigoMasaryk UniversityUniversity of LatviaESN Spanje and ESN Frankrijk.