Kom op 3 oktober naar de seminar en matchmakingsessie in Moskou!

Hoger onderwijs

Het NA Erasmus+ organiseert op 3 oktober 2019 een seminar en matchmakingsessie in Moskou, in het kader van het tienjarig bestaan van Nuffic Neso Rusland.

Nuffic Neso Rusland opende in februari 2009 haar deuren en in het kader van het tienjarig bestaan van het Neso-kantoor in Rusland worden van 2 tot 4 oktober 2019 diverse activiteiten georganiseerd. 

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ organiseert op 3 oktober 2019 een seminar en matchmakingsessie in Moskou, waarbij we Russische en Nederlandse hogeronderwijsinstellingen gelegenheid bieden nader met elkaar kennis te maken en bovendien de mogelijkheden voor verbreding en verdieping van de samenwerking te onderzoeken. We heten je graag welkom tijdens dit ééndaags programma op 3 oktober 2019 in Moskou - en Nuffic Neso Rusland helpt je graag met het maken van additionele eigen afspraken of bezoeken in de dagen eromheen.

Deze activiteiten maken deel uit van een bredere bijeenkomst met betrekking tot de bilaterale samenwerking tussen Rusland en Nederland op het gebied van kennis, onderwijs en onderzoek. Het bredere programma voorziet naast de sessie over het Nationaal Agentschap Erasmus+ in een aantal andere elementen:

  • Voortzetten van de dialoog tussen stakeholders (ministeries, koepelorganisaties, universiteiten) over internationalisering van het onderwijs en kennisdiplomatie in de relatie tussen Rusland en Nederland;
  • De nieuwe Nederlandse ambassadeur, die per september 2019 in Moskou begint, kennis laten maken met het onderwijs- en kennisveld in Rusland en de banden met Nederland;
  • Kennismaken met enkele good practices op het gebied van bilaterale samenwerking tussen Rusland en Nederland (op het gebied van onderwijs/onderzoek).

Wanneer
Van 2 oktober 2019 tot 4 oktober 2019 in Moskou, Rusland. 
Het Nationaal Agentschap Erasmus+ organiseert op 3 oktober 2019 een seminar en matchmakingsessie in Moskou.

Praktische informatie
Reis -en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Nuffic Neso Rusland beveelt het volgende hotel aan: Marriott Courtyard Moscow City Center.

Reserveringen kunnen gemaakt worden via: cy.mowcy.reservation@courtyard.com 

Vervoer van en naar de locaties op donderdag 3 oktober worden door Nuffic Neso Rusland geregeld.

Nuffic Neso Rusland helpt je graag met het maken van zakelijke afspraken, bezoeken aan universiteiten of met een tour door Moskou in de dagen voor of na de seminar en matchmakingsessie op 3 oktober.
 

Deelname
Wil je deelnemen aan dit evenement? Bevestig dan je aanwezigheid voor 1 juli 2019 per e-mail aan dhr. Jerke Verschoor (jverschoor@nesorussia.com), directeur Nuffic Neso Rusland.

Contactpersoon
Dhr. Jerke Verschoor, directeur Nuffic Neso Rusland