Kennismakingsgesprekken, adviesgesprekken en schrijfsessies Call 2020

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs Volwasseneneducatie

Gepubliceerd op: 8 januari 2020

Ter voorbereiding op de deadline voor het indienen van projectvoorstellen in het eerste kwartaal van 2020 (Call 2020), heeft het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training een aantal data gereserveerd waarop je langs kunt komen voor een kennismakings- of adviesgesprek op onze locatie in Den Bosch of Den Haag. Je kunt ook deelnemen aan een van onze schrijfsessies!

Adviesgesprek | po-vo

Voor het primair en voortgezet onderwijs voeren we graag gesprekken met organisaties die een projectidee hebben voor Strategische partnerschapsprojecten (KA2) of School Exchange Partnerships (KA229). Let op: meld je aan vóór 12 januari 2020.

Inloopschrijfsessies subsidieaanvraag KA101, KA201, KA229 | po-vo

Ben je al bezig met een subsidieaanvraag voor de actielijn Mobiliteit (KA101), Strategische partnerschappen (KA201) of School Exchange Partnerships (KA229), maar heb je nog vragen? Meld je dan aan voor een van de inloopschrijfsessies!

Kennismakings- of adviesgesprek | mbo

Voor het middelbaar beroepsonderwijs voeren we graag gesprekken met onderwijsinstellingen en organisaties die interesse hebben in Strategische partnerschapprojecten (KA2), of al een projectidee hebben. 

Schrijfsessies subsidieaanvraag KA2 | mbo

Ben je al bezig met een subsidieaanvraag voor de actielijn Strategische partnerschappen (KA2), maar heb je nog vragen? Meld je dan alvast aan voor de schrijfsessie op 3 maart!

Adviesgesprek | ho

Voor het hoger onderwijs gaan wij graag in gesprek met organisaties die een projectidee hebben voor Strategische partnerschapsprojecten. Let op: meld je aan vóór 12 januari 2020.

Kennismakings- of adviesgesprek | ve

Wij gaan graag in gesprek met organisaties werkzaam in of met de volwasseneneducatie met interesse in mobiliteit en het opdoen van ervaringen in het buitenland (KA1), en/of interesse in het opzetten van een innovatie- of uitwisselingsproject met Europese partners (KA2). 

Schrijfsessies subsidieaanvraag KA2 | ve

Ben je al bezig met een subsidieaanvraag voor de actielijn Strategische partnerschappen (KA2), maar heb je nog vragen? Meld je dan alvast aan voor de schrijfsessie op 3 maart!

Meld je nu aan! 

Om je aan te melden voor één van deze data, stuur een e-mail naar po-vo-ho@erasmusplus.nl of mbo-ve@erasmusplus.nl o.v.v. Kennismakingsgesprek / Adviesgesprek / Schrijfsessie en vermeld hierin het onderwijsveld (po-vo, mbo, ho of ve), de gewenste datum en eventueel het onderwerp of thema van je projectidee. 

Heb je al een projectidee voor een Strategisch partnerschap (KA2) en wil je dit met ons bespreken, vergeet dan niet ons het ingevulde projectopzetformulier Call 2020 mee te sturen. Het formulier ontvangen wij graag uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan het gesprek.

Wij verzoeken daarnaast scholen in het primair en voortgezet onderwijs die een adviesgesprek voor een School Exchange Partnership (KA229) willen aanvragen om dit formulier te gebruiken voor de aanvraag van een adviesgesprek.

We gaan graag met je in gesprek!