Jobshadowing bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ in Estland

Volwasseneneducatie

Gepubliceerd op: 29 augustus 2019

Op 3 en 4 juni 2019 bezochten Miryam de Hoo en Riet Thijssen voor een jobshadowing het Nationaal Agentschap Erasmus+ van Estland in de hoofdstad Tallinn. Miryam en Riet zijn beiden consultants van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training in Nederland en werkzaam binnen de sector volwasseneneducatie.

Tijdens de jobshadowing gingen zij bij het Nationaal Agentschap in Estland in gesprek met de programmamanager van het Adult Education Department en twee collega-consultants. Daarnaast maakten ze kennis met diverse projectleiders van mobiliteitsprojecten (KA1) en Strategische partnerschappen (KA2).

Foto: consultants Miryam de Hoo en Riet Thijssen van het NA Erasmus+ Onderwijs & Training bij het NA Erasmus+ in Tallinn.

Met de opgedane ervaring willen zij projectaanvragers Erasmus+ in de volwasseneneducatie beter voorlichten over de waarde, de voorbereiding en mogelijke knelpunten van jobshadowing. Lees meer over de opgedane kennis en ervaring en laat je ook inspireren tot een jobshadowing!