Skip naar content

Hoeveel weet jij over de Erasmus+ centrale acties?

Capacity building, Jean Monnet, Erasmus Mundus, Centres of Vocational Excellence. Wat zeggen deze termen jou?

Alle onderwijssectoren

Het zijn centrale acties binnen het subsidieprogramma Erasmus+. Wij willen graag weten hoe bekend Nederlandse instellingen zijn met bovenstaande of andere centrale acties en hebben daarom een enquête uitstaan. Hierin vragen we ook of de huidige informatiestromen toereikend zijn, bijvoorbeeld richting het aanvraagproces.

Alle feedback is welkom! Op basis van de antwoorden kunnen we onze informatievoorziening verbeteren en organisaties beter op de hoogte brengen over de subsidiemogelijkheden binnen het programma Erasmus+.

Om het invullen zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we de enquête aan in zowel Nederlands als Engels. Tot eind mei staan ze open. Laat je mening horen!

Over centrale acties
Subsidie uit het programma Erasmus+ wordt deels toegewezen door het Europees Uitvoerend Agentschap onderwijs en cultuur (EACEA) in Brussel en deels door Nationale Agentschappen, verspreid over de EU-lidstaten. Alle subsidiemogelijkheden in beheer van het EACEA noemen we ook wel centrale acties. Hierbinnen zijn meer dan tien verschillende categorieën.