Skip naar content

Jean Monnet Actie, óók voor scholen en mbo-instellingen

docent wereldkaart

Vergroot je wereld met Erasmus+

Wil je jezelf en jouw organisatie een internationale impuls geven? Vraag dan subsidie aan voor een internationaal project!

Europese Commissie lanceert nieuw onderdeel Jean Monnet Actie

Binnenkort zal de Europese Commissie een nieuw onderdeel van de centrale actie Jean Monnet lanceren!

Primair en voorgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs

Op 15 april a.s. zal de Europese Commissie in het kader van Erasmus+ een nieuw onderdeel van de Jean Monnet Actie lanceren, gericht op lerarenopleidingen (eerstegraads, tweedegraads en pabo’s). 

Het nieuwe onderdeel biedt aanbieders van lerarenopleidingen de mogelijkheid een subsidieaanvraag in te dienen voor het aanbieden van opleidingen over EU-aangelegenheden voor docenten in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. 

De Europese Commissie roept lerarenopleiders en leraren op om deel te nemen aan een online event over de nieuwe Jean Monnet-activiteiten op 15 april, van 10.00 uur tot 12.45 uur.

Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan via onderstaande link aan!

Wij nodigen alle lerarenopleidingen op om deel te nemen aan deze informatiesessie en zich te laten inspireren door deze nieuwe mogelijkheden.

Q&A-sessie

Binnenkort volgt ook een Q&A-sessie voor aanvragers van de Jean Monnet Actie  en de Erasmus Mundus Actie voor de Call 2021. Hou de agenda in de gaten!