European Vocational Skills Week 2019

Middelbaar beroepsonderwijs

Gepubliceerd op: 28 april 2019

Promoot ook jouw activiteit onder de vlag van de European Vocational Skills Week. Help mee de aantrekkelijkheid en het imago van het beroepsonderwijs te vergroten.

Tijdens de European Vocational Skills Week (EVSW) worden excellente voorbeelden van beroepsonderwijs in de schijnwerpers geplaatst. Met verschillende activiteiten wordt het belang van goed beroepsonderwijs onderstreept. Dit jaar vinden de evenementen op Europees niveau plaats in Helsinki (14 en 18 oktober 2019). Naast de evenementen die door de Europese Commissie en het Oostenrijkse voorzitterschap worden georganiseerd, vinden er nationale, regionale en lokale evenementen in verband met de EVSW plaats.

Neem deel aan het gesprek op sociale media met #EUVocationalSkills en #DiscoverYourTalent om te benadrukken dat elke persoon getalenteerd is.

Zet ook jouw evenement op de kaart, onder de vlag van de EVSW!

Als je van plan bent om een evenement of activiteit tussen 14 en 18 oktober 2019 te organiseren, aarzel dan niet om je evenement of activiteit te registreren en internationale erkenning te krijgen. Registreer je activiteit. Deel deze informatie ook met uw belanghebbenden en nodig hen uit om hun evenementen / activiteiten te registreren.

VET Excellence Awards

Met het delen van best practices uit het beroepsonderwijs en -opleiding zijn verschillende prijzen te winnen, verdeeld over vier categorieën.   
 Let op: sommige deadlines naderen snel!!

1. Awards voor bedrijven en lerenden

2. Awards voor innovatie in het mbo

** Het  Da Vinci College won in 2018 de award voor de meest innovatieve mbo in Europa.

3. Europese financiering voor excellentie (besloten wedstrijden)

  • Europees Sociaal Fonds Award
  • Erasmus+ Awards

4. Awards voor Europese agentschappen 


Meer informatie vind je op de website van de Europese Commissie.

MThijssen-video.png

Bekijk de oproep van Marianne Thijssen.