European Vocational Skills Week 2018

Middelbaar beroepsonderwijs

Promoot ook jouw activiteit onder de vlag van de European Vocational Skills Week en help mee de aantrekkelijkheid en het imago van het beroepsonderwijs- en opleiding te vergroten.

Tijdens de European Vocational Skills Week (EVSW) worden excellente voorbeelden van beroepsonderwijs in de schijnwerpers geplaatst. Met verschillende activiteiten wordt het belang van goed beroepsonderwijs onderstreept. Dit jaar vinden de evenementen op Europees niveau plaats in Wenen (5-9 november 2018). Naast de evenementen die door de Europese Commissie en het Oostenrijkse voorzitterschap worden georganiseerd, vinden er nationale, regionale en lokale evenementen in verband met de EVSW plaats.

Om te benadrukken dat elke persoon getalenteerd is, is het motto voor deze week #DiscoverYourTalent.

Promoot ook jouw activiteit onder de vlag van de EVSW!

Inmiddels zijn er al meer dan 700 evenementen in 45 Europese landen geregisteerd.  Organiseer jij een evenement in deze week? De Europese Commissie stelt verschillende promotiematerialen gratis beschikbaar. Je vindt ze hier.

Internationale erkenning

Als je van plan bent om een evenement of activiteit tussen september en december 2018 te organiseren, aarzel dan niet om je evenement of activiteit te registreren en internationale erkenning te krijgen. Registreer je activiteit hier. Deel deze informatie ook met uw belanghebbenden en nodig hen uit om hun evenementen / activiteiten te registreren.

Meer informatie vind je op de website van de Europese Commissie.