Skip naar content

eTwinning lanceert een nieuw platform: het European School Education Platform

eTwinning en School Education Gateway gaan fuseren

In 16 jaar is eTwinning uitgegroeid tot een waardevolle community, voor en door leerkrachten (van het basisonderwijs tot het hoger onderwijs). Vanaf eind mei ondergaat eTwinning een grote verandering. eTwinning gaat namelijk fuseren met School Education Gateway. Wat betekent dit voor jouw eTwinning profiel en projecten? Je ontdekt het hier.

Primair en voorgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs

Wat gaat er veranderen bij eTwinning? 

eTwinning en de School Education Gateway zullen beiden blijven voortbestaan en zijn vanaf de fusie te vinden onder één overkoepelend platform. Wat er precies gaat veranderen lees je in de centraal ontwikkelde Q&A (vragen en antwoorden). Tip: lees deze grondig door. 

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een e-mail naar etwinning@nuffic.nl. De eTwinning Helpdesk helpt je graag verder.  

Wat gebeurt er met mijn eTwinning account? 

Jouw eTwinning account blijft bestaan, je kunt dus nog steeds inloggen met je huidige gegevens. Om straks toegang te krijgen tot het nieuwe European School Education Platform dien je eerst een EU-login aan te maken. Let op: doe dit met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt voor je eTwinning account. Ontdek hoe je een EU-login aanmaakt. 

Contact met de eTwinning helpdesk 

We kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen oproept. De eTwinning helpdesk is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in dit proces. Stuur een e-mail naar etwinnning@nuffic.nl. Blijf op de hoogte van de laatste updates via de eTwinning nieuwsbrief. 

Doe mee met de Live info sessie ‘European School Education Platform’   

Op 31 mei tussen 16:00-17:00u organiseert de helpdesk een ‘live info sessie’. Hier krijg je een demonstratie van het nieuwe platform en beantwoorden we al jouw vragen. Aanmelden is niet nodig, zet de Microsoft Teams link in je agenda en doe mee!