Skip naar content

eTwinning lanceert een nieuw platform: het European School Education Platform

eTwinning en School Education Gateway fuseren

In 16 jaar is eTwinning uitgegroeid tot een waardevolle community, voor en door leerkrachten (van het basisonderwijs tot het hoger onderwijs). Sinds juni is eTwinning een grote verandering ondergaan. eTwinning is namelijk gefuseerd met School Education Gateway. Wat betekent dit voor jouw eTwinning profiel en projecten? Je ontdekt het hier.

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs

Wat gaat er veranderen bij eTwinning? 

eTwinning en de School Education Gateway zullen beiden blijven voortbestaan en zijn sinds de fusie te vinden onder één overkoepelend platform. Wat er precies gaat veranderen lees je in de centraal ontwikkelde Q&A (vragen en antwoorden). Tip: lees deze grondig door. 

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een e-mail naar etwinning@nuffic.nl. De eTwinning Helpdesk helpt je graag verder.  

Wat gebeurt er met mijn eTwinning account? 

Jouw eTwinning account blijft bestaan, je kunt dus nog steeds inloggen met je huidige gegevens. Om toegang te krijgen tot het nieuwe European School Education Platform dien je eerst een EU-login aan te maken. Let op: doe dit met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt voor je eTwinning account. Ontdek hoe je een EU-login aanmaakt. 

Contact met de eTwinning helpdesk 

We kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen oproept. De eTwinning helpdesk is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in dit proces. Stuur een e-mail naar etwinnning@nuffic.nl. Blijf op de hoogte van de laatste updates via de eTwinning nieuwsbrief.