Skip naar content

Europese initiatieven

Erasmus+ is een van de meest succesvolle programma’s van de Europese Unie. Ben je benieuwd welke initiatieven er nog meer zijn?

eTwinning en mediawijsheid

Op 8 december vond de nationale eTwinning-conferentie “Digitaal op reis: eTwinning maakt je mediawijs!” plaats. Ook is het eTwinning-boek 2021 gepubliceerd, vol met praktijkvoorbeelden!

Primair en voorgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs

Terugblik eTwinning-conferentie “Digitaal op reis: eTwinning maakt je mediawijs!”

Onderwijzers door heel Nederland kwamen online bijeen om workshops te volgen van experts, zoals Beeld en Geluid en Nieuws in de Klas. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan het online verslag!

Publicatie eTwinning-boek 2021

Wil jij weten hoe leerkrachten en docenten door heel Europa invulling geven aan het thema mediawijsheid? Lees dan het onlangs gepubliceerde eTwinning-boek "Teaching Media Literacy and fighting Disinformation with eTwinning", vol met praktijkvoorbeelden van het primair onderwijs tot het mbo. 

Ook starten met eTwinning?

eTwinning is de online community voor scholen in ruim 40 Europese landen. Werk je op een school, dan kun je met je leerlingen of studenten online samenwerken met Europese collega's. Ook starten met eTwinning? Doe dan mee met het gratis webinar op 25 januari!