Erasmus+ Jeugd helpt jou graag op weg!

Jeugd & jongerenwerk

Gepubliceerd op: 24 juli 2019

Als Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd maken wij het onze aanvragers graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden we verschillende ondersteunende mogelijkheden aan. Benieuwd wat deze zijn en hoe je er gebruik van kunt maken?

Adviesgesprek

Als je een idee hebt kun je altijd op afspraak bij ons langskomen om met een van de adviseurs te kijken of jouw idee daadwerkelijk kans zou maken op subsidie. Dit is een mooie manier om extra tips te verzamelen, maar ook om te voorkomen dat je moeite in een aanvraag stopt die niet binnen het programma past.

Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan per mail (erasmusplus@nji.nl) of telefonisch, 030-2306344.

Feedback op je aanvraag

Heb je niet eerder aangevraagd bij Erasmus+ Jeugd of vraag je aan binnen een voor jouw organisatie nieuwe Key Action, dan kun je feedback op je conceptaanvraag ontvangen. Dit kan tot uiterlijk drie weken voor de eerstvolgende deadline. Voor ronde 2-2020 is dit dus 16 april, 12:00 uur.

Vooral bij Key Action 2 Strategische Partnerschappen is het aan te raden om feedback aan te vragen. We merken dat er veel aanvragen worden gedaan die niet passen binnen de actie; door feedback aan te vragen kunnen we voorkomen dat je alle moeite voor niks doet.

Stuur ons per e-mail (erasmusplus@nji.nl) het zo volledig mogelijk ingevulde aanvraagformulier als pdf-document (dus niet online indienen!) en stuur ook het dag-tot-dagprogramma mee. Dit kan tot uiterlijk drie weken voor de aankomende deadline. Je krijgt dan per e-mail de feedback op je conceptaanvraag. De feedbackaanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Spreekuur

Voor alle overige vragen kun je inschrijven op ons Spreekuur, dat bijna maandelijks plaatsvindt op ons kantoor in Utrecht. Dit is helemaal gratis, maar meld je vooraf wel even aan! Meer informatie over aanmelden en alle aankomende data vind je in de agenda.