Skip naar content

Erasmus+ follow-up | WelComm 2 Explore Europe

Het project Erasmus+ WelComm 2 Explore Europe helpt kinderen van migranten spelenderwijs een nieuwe taal te leren.Vanwege de coronacrisis kon de eindconferentie van 18 september helaas niet doorgaan. Om de producten toch te kunnen promoten worden er kleinschalige seminars georganiseerd en is er op 15 oktober een online presentatie!

Primair en voorgezet onderwijs

Spelenderwijs een nieuwe taal leren

De afgelopen twee jaar was Pressure Line coördinator van het Erasmus+ project WelComm 2 Explore Europe. Dit project richt zich op kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar, die net in Nederland zijn komen wonen en daardoor taalondersteuning nodig hebben. In samenwerking met zes Europese partners is er een set taalproducten ontwikkeld: bordspel ‘Ontdek Nederland', verschillende stripboeken en een serie van educatieve video’s

Online presentatie tijdens #ErasmusDays 2020

Vanwege het coronavirus kan de eindconferentie van 18 september helaas niet doorgaan. Om de producten toch te kunnen promoten worden er kleinschalige seminars georganiseerd en is er op 15 oktober een online presentatie tijdens de #ErasmusDays 2020, van 16.00-17.00 uur.

Werk je met migranten of meertalige kinderen en wil je de materialen (kosteloos) gebruiken? Stuur dan een e-mail naar Pressure Line.