Skip naar content

Community Stories: wat is jouw verhaal?

EPALE is benieuwd naar jouw verhaal

Online platform voor de volwasseneneducatie EPALE is op zoek naar Community Stories. Met het indienen van een Community Story kun je jouw project op de kaart zetten. Ook kun je jouw persoonlijke motivatie in dit project en in de volwasseneneducatie toelichten. Dus vertel ons: wat is jouw verhaal?

Volwasseneneducatie

EPALE biedt projecten van Erasmus+ binnen de volwasseneneducatie een platform voor disseminatie, de mogelijkheid om contacten te leggen en om kennis op te doen. Het platform voor én door professionals in de volwasseneneducatie vraagt deelnemers om hun verhalen te delen.

Verhalen zijn overal

Ons levensverhaal - de ups, downs, en alles daartussenin - vormt ons. Naarmate we groeien en nieuwe dingen ervaren, veranderen we. Als we onze verhalen vertellen, leren we over onszelf en de wereld om ons heen. We communiceren, we begrijpen, en we groeien.

Dat is de inspiratie achter het 2022 Community Stories initiatief. EPALE hoort graag jouw verhaal en nodigt je uit om bij te dragen aan een archief van levensechte ervaringen, verzameld bij lesgevers, begeleiders en trainers uit heel Europa.

Wat is jouw verhaal?

Wat is je vroegste herinnering aan leren? Wie was er bij je om dat moment plezierig te maken? Waarom koos je ervoor om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen? En wanneer heb je ervoor gekozen om volwassenen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei?

Wat motiveert je? Wat geeft je het gevoel dat je aan het einde van de dag iets bereikt hebt? Wat geeft je een goed gevoel over jezelf als een professional in volwasseneneducatie? En hoe heeft het je leven veranderd?

Vertel het ons! Met alle verhalen kunnen we de gemeenschap van de volwasseneneducatie verder verkennen.

EPALE Community Storybook

Geregistreerde EPALE-gebruikers kunnen hun verhaal delen tot 30 oktober 2022. Foto's en video's ter ondersteuning van het verhaal zijn heel welkom. De verhalen worden gepubliceerd op EPALE en gebundeld in een digitale publicatie: het EPALE Community Storybook.

Doe je mee?

Mis de kans niet om deel uit te maken van dit Europese verhalenboek! Stuur snel je verhaal in. EPALE zet het voor jou extra in de spotlight. Mogelijk krijg je hierdoor ook waardevolle feedback van je Europese collega's.