Skip naar content

Eerst Word, dan browser: tip voor aanvragen in de nieuwe programmaperiode

Het invullen van de aanvraagformulieren gebeurt in de nieuwe programmaperiode misschien net iets anders, zoals je dat gewend was.

Jeugd & jongerenwerk

Nieuwe programmaperiode, nieuwe aanvraagformulieren

Met de deadlines voor subsidieaanvragen in aantocht is het niet alleen de eerste keer dat er wordt ingediend in de nieuwe programmaperiode Erasmus+ 2021 - 2027; ook dat dit gebeurt via het vernieuwde Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform van de Europese Commissie is een primeur!  

Tip van het Nationaal Agentschap

Het aanvragen via dit systeem is voor iedereen nieuw. Daarom raadt het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd aan om het aanvraagformulier niet direct in de browser in te vullen, maar eerst via een tekstschrijver zoals Word. Daarna kun je jouw antwoorden in het systeem in de browser plakken. Zo voorkom je dat je jouw aangeleverde informatie kwijtraakt, mocht er onverhoopt iets misgaan! 

Neem vooral contact met ons op via erasmusplus@nji.nl, wanneer je tijdens het invullen van de aanvraagformulieren ergens tegenaan loopt. Voeg een print screen van de situatie bij, zodat je zo goed mogelijk kan worden geholpen.