Doe mee met de Erasmus+ Studenten Mobility Award 2019!

Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs

Gepubliceerd op: 2 augustus 2019

Ben jij een mbo- of ho-student, en ga je naar het buitenland met een beurs Erasmus+ in 2019? Doe mee met de vlog-/blogwedstrijd Erasmus+ Studenten Mobility Award 2019 - deel jouw buitenlandervaring en inspireer anderen!

In Nederland gaan jaarlijks vele duizenden studenten naar het buitenland om werkervaring op te doen of te studeren. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ is zeer benieuwd naar jouw ervaringen. Doe daarom mee met onze vlog/blog-wedstrijd! Deze wedstrijd is voor alle deelnemers via Erasmus+ uit het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs.

Waar zijn wij benieuwd naar?
Wat was de toegevoegde waarde van deze buitenlandervaring voor jou als persoon en voor je opleiding? Wat heb je geleerd, welke activiteiten heb je ondernomen? Deel jouw vlogs of blogs om andere studenten, die misschien nog twijfelen over het buitenlandavontuur, ervan te overtuigen dat ze deze kans niet mogen laten lopen! De meest inspirerende vlogs en blogs delen we op onze website en onze social mediakanalen.

Dit zijn de voorwaarden

  • Je gaat in het studiejaar 2019 met een Nederlandse beurs van Erasmus+ naar het buitenland voor stage of studie.  
  • Je vlogs/blogs mogen zowel Nederlandstalig als Engelstalig zijn.
     

Achtergrond wedstrijd
De Studenten Mobility Award wordt sinds 2009 uitgereikt om het belang van een buitenlandervaring bij studenten te onderstrepen. Door stage te lopen of te studeren in een internationale omgeving verbeteren studenten hun culturele, taal- en vakvaardigheden. Ze maken kennis met andere ideeën en opvattingen waarmee ze hun blikveld vergroten en open staan voor nieuwe ontwikkelingen. Hiermee vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt.

Dit kun je winnen!

  • De winnaars (vanuit het mbo en ho) ontvangen de Student Mobility Award 2019 en een reischeque ter waarde van € 750,-
  • De tweede prijs is € 250,-
  • De derde prijs is € 150,-

Alle deelnemers ontvangen een attentie van het NA Erasmus+ Onderwijs & Training.

Hoe win je de hoofdprijs?
Degene met de meeste likes op de posts van de drie social mediakanalen van het Nationaal Agentschap Erasmus+ is de winnaar. Zowel vanuit het mbo als het ho wordt een winnaar gekozen.

Tot wanneer kan je meedoen?
Je laatste vlog/blog stuur je in vóór 31 januari 2020.
Meld je snel aan!

Zo doe je mee:
Download het registratieformulier en stuur deze in. Je ontvangt een e-mail met informatie over de verdere procedure.

Winnaars.jpg

Winnaars en finalisten Studenten Mobility Award 2018