Skip naar content

EU Funds Week voor het Caribisch deel van het Koninkrijk

Erasmus+ & het Caribisch deel van het Koninkrijk

Wil je nieuwe kennis en inspiratie opdoen bij Europese onderwijsinstellingen? Ook organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen subsidieaanvragen indienen bij Erasmus+!

De EU Funds Week 2022 komt eraan! Ben jij erbij?

De EU Funds Week is een groot jaarlijks online event, speciaal voor organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk. Van 7 t/m 11 november 2022 organiseert EU Desk Curaçao online informatiebijeenkomsten over de subsidiemogelijkheden van Erasmus+, in samenwerking met het Nationaal Agentschap Erasmus+, eTwinning en Creative Europe.

Alle sectoren

Het programma Erasmus+  biedt allerlei mogelijkheden voor leerlingen, studenten, docenten, jongerenwerkers en onderwijsprofessionals om met Europese organisaties en instellingen in contact te komen, om kennis en ideeën uit te wisselen, en met (internationale) organisaties en beleidsmakers samen te werken.

 

EU Funds Week - 7 t/m 11 november 2022

De EU Funds Week is een initiatief van EU Desk Curaçao. Een programma vol inspiratie en handige tips, speciaal voor medewerkers van organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Meld je via onderstaande button aan door op de titels te klikken van je favoriete sessie:

Let op: de tijden van de sessies staan op het aanmeldformulier vermeld in Atlantic Standard Time, ofwel 5 uren tijdsverschil.

5 tips voor je subsidieaanvraag - Organisaties uit het Caribisch deel van het Koninkrijk

Wil jij namens jouw organisatie in 2023 een subsidieaanvraag indienen voor een nieuw internationaal project? Onze collega Judith Dayus (veldcoördinator Erasmus+ primair en voortgezet onderwijs) deelt alvast haar tips & tricks met je!