Bericht voor alle abonnees van de Nieuwsbrief Erasmus+

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs Volwasseneneducatie Jeugd & jongerenwerk

Nieuwsbrief Erasmus+ met artikelen die aansluiten op jouw interesse

De nieuwsbrief Erasmus+ biedt informatie over de ontwikkelingen en activiteiten op het gebied vanuit alle onderwijssectoren en de jeugdsector.

Optimalisatie nieuwsbrief

In de afgelopen maanden hebben we onderzoek gedaan naar de ervaringen van onze nieuwsbrief. Aan de hand van de onderzoeksresultaten zijn wij aan de slag gegaan met het optimaliseren van de nieuwsbrief qua look & feel maar ook met berichtgeving die aansluit op de interesse van onze lezers. 

Profielupdate

Binnenkort ontvang je als nieuwsbriefabonnee van ons het verzoek om je profiel aan te passen zodat de berichtgeving aansluit op je persoonlijke interesse.  Wij adviseren je om sowieso je profiel aan te passen en te checken. Je kunt ook voor meerdere sectoren je interesse aangeven.

LET OP: Wanneer er geen sector is aangevinkt, krijg je alleen de nieuwsberichten te zien die voor alle sectoren gelden. De nieuwsbrief met berichtgeving vanuit alle sectoren vind je in de bibliotheek.

Privacy persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou ingevulde gegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor onze attenderingen. Meer informatie hierover vind je in de Privacy statement op de website.