Skip naar content

Beoordelaars van projecten Erasmus+ voor primair en voortgezet onderwijs gezocht!

Beoordelaars van projecten Erasmus+ voor primair en voortgezet onderwijs gezocht!

Nationaal Agentschap Erasmus+ zoekt externe beoordelaars in de aanloop naar de tweede ronde van de Call 2022 en de Call 2023!

Primair en voortgezet onderwijs

Bij het beoordelen van aanvragen en rapportages van mobiliteitsprojecten en accreditaties (KA1) en voor samenwerkingsprojecten (KA2) zet het Nationaal Agentschap Erasmus+ externe beoordelaars in. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ werkt op dit moment samen met zo’n 50 experts. We willen deze groep graag uitbreiden in aanloop naar de tweede ronde van de Call 2022 voor het primair en voortgezet onderwijs, en ook alvast voor de Call 2023.

Wie zoeken we?

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ zoekt beoordelaars voor het veld primair en voortgezet onderwijs (po/vo). Onze beoordelaars hebben kennis van of affiniteit met het primair en/of voortgezet onderwijs, en kunnen in uitstekend Engels en Nederlands projectaanvragen en rapportages inhoudelijk beoordelen. 

Na een voorbereidende instructiebijeenkomst past de beoordelaar met behulp van door de Europese Commissie opgestelde criteria de regels en beleidsdoelstellingen van Erasmus+ toe.

Ben je geïnteresseerd?

De deadline voor kandidaatstelling voor de tweede ronde van de Call 2022 is 1 september 2022. Na deze datum kun je je ook aanmelden, maar je kunt dan op zijn vroegst in februari of maart 2023 ingezet worden.

Vervolg en training

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ neemt begin september contact met je op over de vervolgprocedure. Een kennismaking staat gepland voor half september. Indien je geselecteerd wordt, zal de training voor beoordelaars op eind september, begin oktober plaatsvinden. Deelname aan deze training is verplicht voor alle experts.

Over ons

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ is verantwoordelijk voor de uitvoering van een groot aantal activiteiten, zoals voorlichting, training en begeleiding van de verschillende onderwijsvelden, het selecteren van projectaanvragen die vallen onder de ‘decentrale’ acties, toezicht op die projecten en het contact met de begunstigden en de monitoring ter plaatse.