Skip naar content

Adviesgesprekken Cooperation Partnerships en Small-scale Partnerships (KA2)

Aanmelden kan tot en met 13 januari! Ben jij van plan om internationaal samen te werken in het onderwijs en wil je daarbij het Europese subsidieprogramma Erasmus+ inzetten? Het Nationaal Agentschap Erasmus+ adviseert je graag over hoe je een projectidee uit kunt werken tot een kansrijke projectaanvraag. Reserveer de volgende datum in je agenda: 20 januari 2023.

Alle onderwijssectoren

Vraag een fysiek adviesgesprek aan voor Cooperation Partnerships en Small-scale Partnerships (KA2) op 20 januari 2023!

Locatie: Nuffic te Den Haag of Seats2Meet te Utrecht 

Een adviesgesprek duurt maximaal 30 minuten en is met twee medewerkers van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training.

Hoe meld je je aan?

Om aan te melden voor een adviesgesprek stuur je uiterlijk 13 januari een ingevuld projectopzetformulier naar een van de onderstaande onderwijssectoren.

  • Primair en voortgezet onderwijs, meld je aan via het formulier op deze pagina

  • Middelbaar beroepsonderwijs, meld je aan via het formulier op deze pagina

  • Hoger onderwijs, meld je aan via het formulier op deze pagina

  • Volwasseneneducatie, meld je aan via het formulier op deze pagina

 

Informatie over Call 2023 

De voorwaarden voor het aanvragen van subsidie in het kader van de Cooperation Partnerships en Small-scale Partnerships (Key Action 2) zijn te vinden in de Programma Gids 2023 (pagina 225-241). Op deze website vind je voor iedere onderwijssector aanvullende informatie. De deadline voor het indienen van een aanvraag is 22 maart 2023

Mocht je op 20 januari niet kunnen, geef dit dan aan in de e-mail. Dan kan ons team een online adviesgesprek inplannen op een ander moment.