Aanvraagformulieren ronde 3-2019 Erasmus+ Jeugd

Jeugd & jongerenwerk

De aanvraagformulieren voor ronde 3 van 2019 van Erasmus+ Jeugd staan online!

Formulier KA105

Het aanvraagformulier voor KA105 is te gebruiken voor de aanvraag van Youth Exchanges en Mobility of Youth Workers. Je vindt het formulier hier: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/ onder de naam "Youth Mobility". Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Formulier KA205

Het formulier van KA205 is ook online beschikbaar via: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/ en heet "Strategic Partnerships for youth". Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Formulier KA347

Het aanvraagformulier voor KA347 is te gebruiken voor "Youth dialogue projects" en online te vinden via https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/. Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Lees dan vooral ook de Algemene instructie voor subsidie aanvragen bij Erasmus+ Jeugd even door.

Wanneer je een nieuwe aanvrager bent kun je tot drie weken voor de deadline je conceptaanvraag insturen voor feedback. Voor ronde 3 van 2019 is de deadline 1 oktober, dus stuur je conceptaanvraag voor 10 september 2019 naar erasmusplus@nji.nl als je in aanmerking wil komen voor feedback!