Skip naar content

Aanvraagformulieren ronde 2021-1 Erasmus+ Jeugd online

De aanvraagformulieren van Key Action 1 en Key Action 2 voor ronde 1 van 2021 van Erasmus+ Jeugd staan online!

Jeugd & jongerenwerk

Op het vernieuwde Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform van de Europese Commissie vind je de officiële aanvraagformulieren voor ronde 2021-1. 

Formulieren Key Action 1 

De aanvraagformulieren voor Key Action 1: Mobiliteit staan online en kunnen worden ingeleverd tot de deadline van 11 mei 2021, 12:00. Het gaat om aanvraagformulieren voor Erasmus Accreditaties en voor 'Training & ontwikkeling van jongerenwerkers', 'Jongerenuitwisselingen' en 'Jongerenparticipatie'-projecten. Je vindt de formulieren via deze pagina. Let erop dat je op deze pagina jezelf eerst moet aanmelden voor je toegang krijgt tot de formulieren.

Formulieren Key Action 2

De aanvraagformulieren voor Key Action 2: Partnerschappen staan ook online en kunnen worden ingeleverd tot de deadline van 20 mei 2021, 12:00. Het gaat om aanvraagformulieren voor 'Strategische Partnerschappen' en 'Kleinschalige Partnerschappen'. Je vindt de formulieren via deze pagina. Let erop dat je op deze pagina jezelf eerst moet aanmelden voor je toegang krijgt tot de formulieren.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Wist je dat nieuwe aanvragers tot drie weken voor de deadline hun conceptaanvraag kunnen insturen voor feedback? Stuur je conceptaanvraag voor 20 april, 12:00 (Key Action 1) en 29 april, 12:00 (Key Action 2) naar erasmusplus@nji.nl als je in aanmerking wilt komen voor feedback.

Op de website van de Europese Commissie vind je de voorbeeldversies en handleidingen voor het invullen van de aanvraagformulieren. Bekijk ook vooral het Stappenplan voor het aanvragen van subsidie en de verschillende Hulplijnen.

Let op: de formulieren werken niet goed in Internet Explorer, dus gebruik een andere browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox).