Aanvraagformulieren ronde 2 Jeugd

Jeugd & jongerenwerk

Alle (online) formulieren voor ronde 2 Jeugd zijn beschikbaar!

Formulier KA105

Het aanvraagformulier voor KA105 is te gebruiken voor de aanvraag van Youth Exchanges en Mobility of Youth Workers. Je vindt het formulier hier: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/ onder de naam "Youth Mobility". Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Let op: dit is dus niet het aanvraagformulier voor EVS!

Formulier KA125 - EVS

Het aanvraagformulier voor Europees vrijwilligerswerk / EVS, oftewel KA125, is in ronde 2 ook toegankelijk via het online aanvraagformulier: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/. Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier. Let op: Je vindt het onder de naam "Volunteering Projects". 

Formulier KA205

Het formulier van KA205 is ook online beschikbaar via: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/ en heet "Strategic Partnerships for youth".

Formulier KA347

Het aanvraagformulier voor KA347 is te gebruiken voor "Dialogue between young people and policy makers" en online te vinden via https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/. Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Lees dan vooral ook de Algemene instructie voor subsidie aanvragen bij Erasmus+ Jeugd even door.

Wanneer je een nieuwe aanvrager bent kun je tot drie weken voor de deadline je conceptaanvraag insturen voor feedback. Voor ronde 2 van 2018 is de deadline 26 april, dus stuur je conceptaanvraag voor 5 april 2018 naar erasmusplus@nji.nl als je in aanmerking wilt komen voor feedback!