Aanvraagformulieren ronde 1-2020 Erasmus+ Jeugd

Jeugd & jongerenwerk

De aanvraagformulieren voor ronde 1 van 2020 van Erasmus+ Jeugd staan online!

Formulier KA105

Het aanvraagformulier voor KA105 is te gebruiken voor de aanvraag van Youth Exchanges en Mobility of Youth Workers. Je vindt het formulier hier: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/ onder de naam "Youth Mobility". Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Formulier KA205

Het formulier van KA205 is ook online beschikbaar via: https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/ en heet "Strategic Partnerships for youth". Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Formulier KA347

Het aanvraagformulier voor KA347 is te gebruiken voor "Youth dialogue projects" en online te vinden via https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/. Je moet je op deze pagina eerst aanmelden voor je toegang krijgt tot het formulier.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Lees dan vooral ook de Algemene instructie voor subsidie aanvragen bij Erasmus+ Jeugd even door.

Wanneer je een nieuwe aanvrager bent kun je tot drie weken voor de deadline je conceptaanvraag insturen voor feedback. Voor ronde 1 van 2020 is de deadline 5 februari 12:00 uur, dus stuur je conceptaanvraag voor 15 januari 2020 12:00 uur naar erasmusplus@nji.nl als je in aanmerking wil komen voor feedback!

Let op: de formulieren werken niet goed in Internet Explorer, dus gebruik een andere browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox).