Skip naar content

Contactseminars voor instellingen in het hoger onderwijs

In 2023 internationaal uitwisselen met Jordanië en Albanië?

Spelen het zuidelijke Middellandse Zeegebied en de Westelijke Balkan al een rol in de internationale samenwerkingsverbanden van jouw instelling? Deze regio’s hebben veel te bieden en Erasmus+ heeft uitgebreide mogelijkheden voor uitwisseling, die op het moment nog niet volledig worden benut. Als Nationaal Agentschap willen we daar verandering in brengen.

Hoger onderwijs

Laatste update: 3 augustus

Komende herfst organiseren we daarom contactseminars in Jordanië en Albanië. Het doel van deze seminars is om onder meer docenten, coördinatoren en beleidsmedewerkers van instellingen in het hoger onderwijs met elkaar in contact te brengen. Dit moet uiteindelijk leiden tot het aanvragen van budget voor de uitwisseling van studenten en staf in Call 2023.

In oktober naar Jordanië

Van 24 tot en met 27 oktober 2022 organiseert het Nationaal Agentschap Erasmus+ een seminar in Jordanië om Nederlandse, Jordaanse en Palestijnse hoger onderwijsinstellingen met elkaar in contact te brengen. Dit kan uiteindelijk leiden tot het aanvragen van budget voor de uitwisseling van studenten en staf in call 2023 binnen de actielijn KA171: mobiliteit met partnerlanden.

Ben of ken je iemand die hier interesse in heeft? Aanmelden kan tot 9 september 2022. Details over het programma vind je via onderstaande button. 

In november naar Albanië

Het contactseminar in Albanië vindt waarschijnlijk eind november plaats. Voor dit seminar worden ook instellingen uit andere landen in de Westelijke Balkan uitgenodigd. Meer informatie over deze contactseminar volgt na de zomer.

Interesse?

Houd de nieuwsberichten op onze website in de gaten, geef je interesse aan bij de Erasmus-coördinator van jouw instelling of neem voor meer informatie en/of aanmelding contact op met Alexandra Raymakers. Dit kan per mail via araymakers@erasmusplus.nl of telefonisch op 070 – 42 60 170.