Workshop Van projectidee tot aanvraag - hoe doe je dat?

Volwasseneneducatie

Voorlichting in het kader van extra mogelijkheid subsidieaanvraag Mobiliteit voor volwassenen

  • Locatie: MeetingPlaza
  • Adres: Utrecht
  • Aanvang:28 augustus 2018 - 9:30
  • Eind:28 augustus 2018 - 12:00

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het opzetten van een aanvraag voor de actielijn KA1 Mobiliteit volwasseneneducatie binnen het programma Erasmus+. De deadline voor deze extra call is 4 oktober 2018.

Je hoort meer over de subsidiemogelijkheden voor mobiliteiten in het buitenland, zoals het volgen van trainingen of het meelopen bij een buitenlandse organisatie, en we lichten toe hoe jij je idee verder kunt uitwerken tot een aanvraag. Na deze workshop hoef je enkel nog de puntjes op de i te zetten!

Aansluitend aan de workshop kan je deelnemen aan de lunch. Het registratieformulier vind je onderaan op deze pagina.

Doelgroep

Iedereen die werkt met of voor lerende volwassenen, waarbij het leren van volwassenen gericht is op sociale inclusie óf toeleiding naar de arbeidsmarkt. Relevante organisaties kunnen bijvoorbeeld zijn: roc’s, gemeenten, bibliotheken, welzijnsinstellingen, leerwerkloketten en andere organisaties die formeel en non-formeel onderwijs aanbieden.

Meer informatie vind je hier.


Twijfelt u of u binnen de doelgroep valt? Neem contact op het met Nationaal Agentschap Erasmus+, we denken graag met u mee!

Geïnteresseerd, maar verhinderd?

Neem in dat geval contact op met het NA Erasmus+ via mbo-ve@erasmusplus.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.