Skip naar content

Webinar | Reflect what your practices are - Practice Reflections

17 juni 2021 | Geef je op voor 6 juni 2021 | Een webinar over de mogelijkheden van het niet-formeel leren voor het hoger onderwijs.

Hoger onderwijs Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

In aanloop naar het (online) seminar "Among Others", van 17-19 november 2021, organiseert het Ierse Nationaal Agentschap Léargas drie webinars. Dit webinar "Practice Reflections" is het eerste en vindt plaats op 17 juni, van 15:00 - 17:00 uur.

Wat leer je?

Het doel van het webinar is: 

  • De impact van niet-formeel leren leren begrijpen, en ontdekken of dit geïntegreerd kan worden in de eigen werkelijkheid in het hoger onderwijs;
  • Goede voorbeelden en eigen ervaringen delen;
  • Onderzoeken hoe academici de principes van het niet-formeel leren verder toe kunnen passen in hun educatieve werkzaamheden.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor iedereen die niet-formeel leren toepast in het hoger onderwijs, voor Nationale Agentschappen die onderdeel van "Among Others" zijn en/of van de E&T SNAC.

Waar en wanneer?

Het webinar vindt online plaats, op 17 juni. Aanmelden kan tot 6 juni. Je hoort op 12 juni of je bent geselecteerd. 

Praktische informatie en kosten

Er is geen eigen bijdrage voor deze training. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt voor de online meetings. Er wordt Engels gesproken.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger via m.unger@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven