Skip naar content

Webinar: Europese innovatiegelden volwasseneneducatie

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan het Webinar ‘Europese innovatiegelden volwasseneneducatie’ op woensdag 7 december, waar we in gesprek gaan over internationalisering en de mogelijkheden die Europese innovatiegelden hiertoe bieden.

Volwasseneneducatie

Europese innovatiegelden bieden interessante mogelijkheden aan instellingen die volwasseneneducatie aanbieden. Door een subsidieaanvraag te doen kunnen zowel stafleden als volwassen leerders meedoen aan internationale mobiliteits- en samenwerkingsprojecten. Bovendien kunnen ROC’s die al samenwerken met Erasmus+ voor het MBO óók voor volwasseneducatie subsidie aanvragen.

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan het Webinar ‘Europese innovatiegelden volwasseneneducatie op woensdag 7 december om 15.30 uur, waar we in gesprek gaan over internationalisering en de mogelijkheden die Europese innovatiegelden hiertoe bieden.

 

Programma:

  • Presentatie door prof. Dr. Maurice de Greef (leerstoelhouder van de UNESCO Leerstoel Volwasseneneducatie) over het belang van internationalisering in de volwasseneneducatie.
  • Presentatie door Marten Reinstra (actielijncoördinator Erasmus+) over de mogelijkheden van het programma Erasmus+.
  • Interactieve sessies in break-out rooms: ‘Hoe te beginnen?

 

Wanneer:

Woensdag 7 december, 15:30 tot 17:00 uur.

 

Voor wie:

Educatieve instellingen die volwasseneneducatie aanbieden.