Skip naar content

Webinar | Creating Integrated Campaigns & Virtual Spaces

16 september 2021 | Geef je op voor 10 september 2021 | Een webinar over het opzetten van een crossmediale campagne.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

In navolging op het eerste webinar (over de theorie en de basisprincipes van het ontwerpen van een goede crossmediale campagne) gaat deze editie verder met het onderzoeken van voorbeelden uit de praktijk. En dat niet alleen: de ervaringen en campagnes worden aangehaald vanuit ons eigen netwerk!

Wat leer je?

'Creating Integrated Campaigns & Virtual Spaces' laat deelnemers zien hoe verschillende communicatiekanalen geïntegreerd kunnen worden. Daarnaast gaan we in op gamification en het creëren van impactvolle ruimtes en ervaringen, die de kloof tussen on- en offline overstijgen, om zo essentiële handvatten te bieden om jongeren overal te betrekken.

Tijdens het webinar komende volgende drie praktijkvoorbeelden aan bod:

  • 'Integrated Campaign for Promoting Solidarity Projects';
  • 'Creating a Virtual Exhibition as a Platform for Digital Exchange';
  • Time to Move: Adventures in Berlin - Escape Game'

Waar en wanneer?

Het webinar vindt online plaats op 16 september 2021 van 15.00 tot 16.30 CET. Aanmelden kan tot 10 september via deze link.

Praktische informatie en kosten

Er is geen eigen bijdrage voor dit webinar. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding en eventueel een microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken. Meer informatie vind je via onderstaande flyer. 

 

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven