Voorlichtingsbijeenkomst Call 2020 mobiliteit en strategische partnerschappen | KA104 en KA204

Volwasseneneducatie
Gepubliceerd op: 6 september 2019

Op 14 november 2019 organiseert het Nederlandse NA Erasmus+ een voorlichtingsbijeenkomst voor de sector volwasseneneducatie.

  • Locatie: Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
  • Adres: Stationsplein 161, 5211 BP 's-Hertogenbosch
  • Aanvang:14 november 2019 - 9:00
  • Eind:14 november 2019 - 13:00

Tijdens deze bijeenkomst voor de actielijnen KA104 en KA204 kan iedereen die voor, in of met de volwasseneneducatie werkt, meer te weten komen over de mogelijkheden van het Europese subsidieprogramma Erasmus+ in 2020.
 
Wat zijn de mogelijkheden met Erasmus+?
Het subsidieprogramma Erasmus+ biedt verschillende mogelijkheden: Mobiliteit van professionals (KA1, ve) en Strategische partnerschappen (KA2, ve). Binnen de actielijn Mobiliteit van professionals (KA1) is het onder andere mogelijk om een training te volgen in een ander land of om mee te lopen bij een buitenlandse organisatie. Op die manier kan er nieuwe kennis worden opgedaan die bij terugkomst ingezet kan worden binnen de eigen organisatie. Binnen de actielijn Strategische partnerschappen (KA2) ga je samen met Europese partners aan de slag om gezamenlijk een tool of methodiek voor een specifieke doelgroep te ontwikkelen.
 
Programma voorlichtingsbijeenkomst

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats van 09.00 – 13.00 uur. Meer informatie over het programma volgt later. Tijdens de voorlichting maak je kennis met het subsidieprogramma Erasmus+. Na afloop van de voorlichting is het mogelijk een kort adviesgesprek te voeren met één van onze adviseurs.

 
Aanmelding
De bijeenkomst vindt plaats op 14 november bij Seats2Meat, Den Bosch.

In het aanmeldformulier kun je tevens aangeven of je gebruik wilt maken van de lunch en/of je een (oriënterend) gesprek wilt inplannen met een adviseur van het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training. Dit kan op 14 november, maar ook op een later moment. 
 
Meer weten en/of een adviesgesprek aanvragen?
Meer informatie over het subsidieprogramma Erasmus+ kun je hier vinden.
 
Heb je voorafgaand aan de voorlichtingsbijeenkomst vragen over Erasmus+? Of kun je niet aanwezig zijn, maar wil je toch graag meer weten? Wij raden iedereen die een subsidie wil aanvragen bij Erasmus+ aan om een adviesgesprek met een van onze adviseurs te voeren. Ervaren projectaanvragers nodigen wij ook van harte uit voor deze gesprekken.
 
Vraag een adviesgesprek aan door het projectopzetformulier in te vullen (zo volledig mogelijk) en op te sturen naar mbo-ve@erasmusplus.nl.