Skip naar content

Voor de Jeugd Dag 2021

27 september 2021 | Een online evenement met workshops en presentaties voor en door de jeugdprofessional.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Voor de Jeugd Dag' is een jaarlijks terugkerend evenement voor jeugdprofessionals. Tijdens deze dag worden thema's die de jeugd raken in spotlights gezet. In 2021 is het tijd voor de negende editie - en ook voor de tweede editie online! 

Wat leer je?

De Voor de Jeugd Dag 2021 bezoek je vanaf één overzichtelijke online plek, van waaruit je zelf bepaalt welke programmaonderdelen je digitaal wilt volgen. Je kunt daarbij deelnemen aan gesprekken, discussies en polls tijdens de sessies. Daarnaast is het Jeugdplein met standjes aanwezig, met gelegenheid voor interactie via video of chat.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor beleidsambtenaren en bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, zorg- en onderwijsprofessionals, kinderopvang, raadsleden, (jeugd)gezondheidzorg, ouders en jeugd. De dag is niet bestemd voor commerciële partijen.

Praktische informatie

De negende Voor de Jeugd Dag vindt plaats op maandag 27 september 2021. Vanuit de Westergas in Amsterdam worden de meeste programma onderdelen live uitgezonden. Deelname aan deze dag is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@voordejeugddag.nl of 070- 272 84 58.