Skip naar content

Training | Youth Goals Project Lab

25 juni - 30 september 2021 | Geef je op voor 18 april | Een training over het integreren van de Youthgoals in jouw project.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

Tijdens de 'Youth Goals Project Lab' leer je hoe je bijdraagt aan het realiseren van de elf Youthgoals aan de hand van Erasmus+ Jeugd- en European Solidarity Corps-projecten! 

Wat leer je?

De 'Youth Goals Project Lab' is een online training die inspiratie, tools en kennis biedt waar je als jongere gebruik van kunt maken om te bedenken en kwalitatieve projecten op te zetten. De doelstellingen van deze training zijn o.a.: 

  • Je leert meer over de Youthgoals en de Europese subsidieprogramma's voor jongeren;
  • Je ontwikkelt competenties en leert tools kennen rond projectmanagement;
  • Je stelt bedenkt projectideeën in verband met de Youthgoals en werkt die samen verder uit tot een projectaanvraag;
  • Je wordt deel van een sterke gemeenschap van deelnemers waarbinnen je elkaar ondersteunt en ervaringen en inspiratie met elkaar deelt. 

Voor wie?

De training wordt georganiseerd voor jongeren die organisaties vertegenwoordigen met de motivatie om de Youthgoals te verwezenlijken aan de hand van Erasmus+ Jeugd- of European Solidarity Corps-projecten. Je kunt je alleen inschrijven of per tweetal. Deelnemers moeten goed in staat zijn om in het Engels te werken.

Waar en wanneer?

De training bestaat uit twee online meetings in juni en augustus en een fysieke meeting in september. Aanmelden kan tot 18 april. Op 30 april hoor je of jij bent geselecteerd. 

Praktische informatie en kosten.

Er is geen eigen bijdrage voor deze training. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt voor de online meetings. Er wordt Engels gesproken tijdens te training.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger via m.unger@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven