Skip naar content

Training | Star of Europe

11 - 15 juli 2022 | Geef je op voor 6 juni 2022 | Een training over het stap-voor-stap opzetten en organiseren van een jongerenuitwisseling

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Star of Europe' is een vijfdaagse training, die deelnemers stap-voor-stap meeneemt in een jongerenuitwisseling. De deelnemer leert alle belangrijke aspecten van het organiseren ervan en hoe je jongeren uitdaagt actief bij te dragen aan het gehele project!

Wat leer je?

De doelstellingen van deze training zijn o.a.: 

  • het focussen op betrokkenheid, leren ondersteunen en partnerschappen;
  • het ondersteunen van jongeren bij het bedenken van een projectidee, het kiezen van een onderwerp en het ontwerpen van activiteiten voor het programma van de uitwisseling; 
  • het begrijpen van hoe een jongerenuitwisseling werkt en bestaat uit o.a. een planning, voorbereiding en uitvoering.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor jongeren en jongerenwerkers die interesse hebben in het organiseren van een jongerenuitwisseling, maar zéker ook interessant voor wie al eens een jongerenuitwisseling heeft georganiseerd!

Praktische informatie

De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. Er wordt Engels gesproken. De reiskosten en kosten voor programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden op de website van SALTO. Aanmelden kan tot 6 juni 2022, eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 14 juni hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven