Think BIG, start SMALL

Jeugd & jongerenwerk

27 mei-1 juni 2019 | Aanmelden is niet meer mogelijk | Een training voor jongerenwerkers die de actieve participatie van jongeren in hun gemeenschap willen ontwikkelen.

  • Locatie: Boedapest, Hongarije
  • Aanvang:27 mei 2019 - 14:00
  • Eind:01 juni 2019 - 10:00

Wat is het?

Een training voor jongerenwerkers die de actieve participatie van jongeren in hun gemeenschap willen ontwikkelen. Wil jij een drijvende motor zijn voor jonge helden in jouw gemeenschap? Wil jij de jonge generatie aanmoedigen om sociale verandering te creëren? Gedurende deze training zullen we good practices delen en jullie inspireren om in jongeren te geloven en samen met hen échte impact te bereiken.

Voor wie?

Think BIG, start SMALL is bedoeld voor jongerenwerkers, coaches en projectmanagers rondom jongeren. Internationale ervaring is geen vereiste; het is vooral belangrijk dat je openstaat om ervaring te delen en jongeren te motiveren. 

Praktische informatie

De training vindt plaats in Boedapest, Hongarije van 27 mei tot 1 juni 2019. De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, de accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma van Erasmus+ Jeugd.

Aanmelden

Je kunt je tot 27 maart aanmelden via de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over het programma van de training. Mocht je er niet uitkomen of meer willen weten, neem dan contact op met Mireille Unger via m.unger@nji.nl