Skip naar content

TCP Forum | Digital & Social Innovation for Social Inclusion

5 december - 9 december 2022 | Geef je op voor 1 november | Een cross-sectorale conferentie over het Europese jongerenwerk & sociale en digitale innovatie

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Towards Collaborative Practice' Forum (TCP) is onderdeel van het Youth@Work Partnership. Tijdens de zevende editie van deze conferentie wordt onderzocht welke potentie jongerenwerk en het programma Erasmus+ hebben om sociaal ondernemerschap onder jongeren en digitale en sociale innovatie te bevorderen.

Wat leer je?

Het doel van deze conferentie is om digitale en sociale innovatie voor sociale inclusie te bevorderen. De doelstellingen zijn o.a.:

  • het bevorderen van samenwerking en partnerschappen tussen jongerenwerk en andere sectoren rondom sociale innovatie en sociaal ondernemerschap;
  • het promoten van sociale en digitale innovatiebeleid en  -praktijkvoorbeelden.
  • het faciliteren van netwerkmogelijkheden om ideeën, tools, methoden, en uitdagingen uit te wisselen;
  • het versterken van de stem van de jongere, met name die uit een achterstandssituatie.

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor jongerenwerkers, -trainers, projectbegeleiders, -beleidsmakers, en -onderzoekers.

Praktische informatie

De eigen bijdrage is € 75,-. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Tijdens de training wordt Engels gesproken.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 november via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 7 september hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Evers via m.evers@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

 

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven