Skip naar content

TCA | Building Successful International Partnerships

Training and Cooperation Activity | Geef je uiterlijk 4 juni 2023 op via het SALTO-platform!

Hoger onderwijs

Wat is het?

Het trainingsseminar is bedoeld om (aspirant) KA2-projectcoördinatoren te helpen bij het leren opzetten van een internationaal projectteam, een project te plannen en een projectaanvraag te schrijven, verdere financiering te vinden voor na afloop van het huidige project, de belangstelling van de relevante belanghebbenden te wekken en hen betrokken te houden, te werken met het lumpsummodel en projectevenementen te organiseren. Deze TCA is een tweede internationale editie van de training die plaatsvond in oktober 2022.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor:

  • academici,
  • projectmanagers van instellingen voor hoger onderwijs,
  • potentiële begunstigden met belangstelling voor KA2-samenwerkingspartnerschappen in het hoger onderwijs, en
  • huidige begunstigden van KA2-samenwerkingspartnerschappen in het hoger onderwijs.

Praktische informatie

Het programma begint op maandag 16 oktober met een welkomstdiner en duurt tot woensdag 18 oktober 14:15 uur. De reiskosten worden op declaratiebasis vergoed door het Nederlandse Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training. Het verblijf (2 nachten accommodatie, conferentiekosten en maaltijden) wordt geregeld en betaald door het Tsjechisch Nationaal Agentschap Erasmus+.

Aanmelden

Deelnemers hebben alleen recht op deelname en vergoeding van reis- en verblijfkosten, wanneer de aanmelding via het SALTO platform is verlopen. Hiervoor maak je eerst eenvoudig een account via https://salto-et.net/login/registration, waarna je je voor TCA’s kunt aanmelden. Heb je al een SALTO account, dan hoef je je natuurlijk niet opnieuw te registreren.

Deelnemers worden geselecteerd op basis van de motivatie voor deelname. Bij goedkeuring ontvangt de deelnemer via het eigen Nationaal Agentschap een contract, een verslagformulier en een declaratieformulier voor gemaakte kosten.

Wil je deelnemen aan deze TCA? Geef je dan uiterlijk 4 juni 2023 op via https://salto-et.net/events/show/CZ01_0488_TSS_2023 (log in en klik op ‘Apply’). Er zijn voor Nederland twee plaatsen gereserveerd. Het NA zal de kandidaten uiterlijk 12 juni 2023 informeren over de uitslag van de selectie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via tca@erasmusplus.nl