Skip naar content

Study Visit | Youth workers and well-being (EGL)

17 - 19 augustus 2022 | Geef je op vóór 26 juni 2022 | Een studiebezoek over het belang van mentaal welzijn in jongerenwerk.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het? 

Dit driedaagse studiebezoek maakt deel uit van het lokale Strategische Partnerschap van Europe Goes Local (EGL). Het studiebezoek helpt jongerenwerkers bewuster te maken van het mentale welzijn en de kwaliteit van het jongerenwerk te verbeteren.

Wat leer je? 

Het algemene doel van deze training is met elkaar in gesprek te gaan over mentaal welzijn van jongerenwerkers. Andere doelstellingen zijn o.a.:

  • het uitwisselen van ervaringen over de wijze waarop jongerenwerkers, specialisten en vertegenwoordigers van ngo's kunnen worden ondersteund;
  • het ontwikkelen van ideeën over hoe een burn-out te overwinnen en gemotiveerd te blijven in het jongerenwerk;
  • het onderzoeken van middelen die de kwaliteit van het jongerenwerk en het welzijn van jongerenwerkers verhogen;
  • het begrijpen van uitdagingen van het dagelijks leven van jongerenwerkers.

Voor wie?

Het studiebezoek is bedoeld voor jongerenwerkers en beleidsmakers. Er is ruimte voor 25 deelnemers. Tijdens de activiteit wordt Engels gesproken.

Praktische informatie en kosten

Het studiebezoek vindt plaats van 17 tot 19 augustus. Meld je aan vóór 26 juni 2022. De eigen bijdrage voor is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens de training.

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op 11 juli 2022 hoor je of jij bent geselecteerd. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven