Star of Europe

Jeugd & jongerenwerk
Gepubliceerd op: 22 februari 2019

9-13 april 2019 | Geef je op voor 3 maart | Een training over hoe je een succesvolle jongerenuitwisseling kunt organiseren.

  • Locatie: Zagreb
  • Adres: Kroatië
  • Aanvang:09 april 2019
  • Eind:13 april 2019

Wat?

Een training over jongerenuitwisselingen, waarbij de belangrijkste elementen van een (succesvolle) uitwisseling worden besproken, zoals de betrokkenheid van de jongeren en het (niet-formele) leerproces. Het doel is om goed te leren begrijpen wat een jongerenuitwisseling precies inhoudt - van het opzetten van een uitwisseling en de behoeften hierbij tot de follow-upactiviteiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal van het oude Finse spel "The Star of Africa".

Voor wie?

De training is bedoeld voor jongerenwerkers (18+) die interesse hebben om in de toekomst kwalitatief goede jongerenuitwisselingen te organiseren. De voorkeur gaat uit naar deelnemers die al werkzaam zijn met een groep jongeren die interesse hebben in een uitwisseling. De training is geschikt voor jongerenwerkers met én zonder ervaring op het gebied van jongerenuitwisselingen.  

Waar en wanneer

De training vindt plaats in Zagreb in Kroatië, van 9 t/m 13 april. Aanmelden kan tot 3 maart.

Kosten

De eigen bijdrage voor deze training bedraagt € 75 per persoon. De reiskosten en de kosten voor de training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Meer informatie

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger op m.unger@nji.nl.