Star of Europe

Jeugd & jongerenwerk

6-10 november 2018 | Geef je op voor 17 september | Een training over hoe jongeren zo actief mogelijk betrokken kunnen worden in de organisatie van jongerenuitwisselingen.

  • Locatie: Inari
  • Adres: Finland
  • Aanvang:06 november 2018 - 16:00
  • Eind:10 november 2018 - 10:00

Wat?

Een training over jongerenuitwisselingen en de mogelijkheden om deze zo participatief mogelijk te maken voor de deelnemende jongeren. Het doel is om goed begrip te krijgen van wat een jongerenuitwisseling precies inhoudt - van het opzetten van een uitwisseling en de behoeften hierbij tot de follow-upactiviteiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal van het oude Finse spel "The Star of Africa".

Voor wie?

De training is bedoeld voor jongerenwerkers (18+) die interesse hebben om in de toekomst kwalitatief goede jongerenuitwisselingen te organiseren. De voorkeur gaat uit naar deelnemers die al werkzaam zijn met een groep jongeren met wie een jongerenuitwisseling zou willen worden opgezet.

Waar en wanneer

De training vindt plaats in Inari in Finland, ruim 1000 kilometer ten noorden van Helsinki, van 6 t/m 10 november 2018. Aanmelden kan tot 17 september.

Kosten

De eigen bijdrage voor deze training bedraagt € 75 per persoon. De reiskosten en de kosten voor de training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Meer informatie

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger op m.unger@nji.nl.