st-ART up your creative exchange

Jeugd & jongerenwerk

29 augustus - 2 september 2018 | Geef je op voor 1 juli | Een Partnership Building Activity om projectpartners te vinden voor jongerenuitwisselingen waar kunst en andere creatieve uitingen aan te pas komen.

  • Locatie: De Glind
  • Adres: Nederland
  • Aanvang:29 augustus 2018 - 16:30
  • Eind:02 september 2018 - 10:00

Wat?

Een Partnership Building Activity (PBA) om (redelijk) nieuwe organisaties binnen de jongerenuitwisselingen te ondersteunen in het vinden van partners voor nieuwe projecten met kunst en andere creatieve uitingen als middel. Er zal worden onderzocht hoe creativiteit en kunst als educatief hulpmiddel kunnen worden ingezet in een jongerenuitwisseling en hoe je een kwalitatief goede jongerenuitwisseling kunt ontwikkelen binnen het programa Erasmus+ Jeugd. Er wordt gebruik gemaakt van niet-formele leermethoden.

Voor wie?

Deelname is mogelijk voor jongerenwerkers die door middel van kunst en andere creatieve uitingen werken met jongeren. De focus ligt op organisaties die nieuw zijn binnen Erasmus+ Jeugd, met weinig tot geen ervaring in het organiseren van internationale jongerenuitwisselingen. De deelnemers moeten zijn aangesloten bij een groep of organisatie die van plan is om een jongerenuitwisseling op te zetten waarbij dans, kunst, muziek, theater of andere creatieve methodes zullen worden ingezet als hulpmiddel.

Waar en wanneer

De training vindt plaats in De Glind, van 29 augustus t/m 2 september 2018. Aanmelden kan tot 1 juli.

Kosten

De eigen bijdrage voor deze training bedraagt € 75 per persoon. De reiskosten en de kosten voor de training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Meer informatie

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger op m.unger@nji.nl.