Skip naar content

Speed date event: Empowering women

Op donderdag 29 juni zal er weer een online speed date event plaatsvinden. Het event is bedoeld voor (potentiële) aanvragers van een KA1 project in de Volwasseneneducatie sector van Erasmus+. Het vinden van geschikte partners in andere landen blijkt namelijk vaak een struikelblok te zijn voor het doen van een succesvolle aanvraag.

Volwasseneneducatie

Het thema van dit event is ‘Empowering women’, en is dus specifiek gericht op organisaties die zich richten op het verbeteren van de positie van vrouwen in de maatschappij of arbeidsmarkt. 

Gedurende het evenement zullen de deelnemers ingedeeld worden in verschillende breakout rooms, zodat zij de gelegenheid hebben om met potentiële partners uit andere Europese landen de mogelijkheden te bespreken voor samenwerking, bijvoorbeeld job shadowing  of mobiliteiten van volwassen leerders.  Alle deelnemers wordt ook gevraagd om van te voren informatie over hun organisatie te delen via een zgn. Padlet pagina. Dat maakt het voor deelnemers makkelijker om vooraf al een beeld te vormen met wie zij willen daten en ook met wij zij achteraf  het contact willen verdiepen.

Er is tevens een EPALE pagina aangemaakt waarop informatie over dit event is te vinden  .

Heb je interesse in deelname? Of heb je nog vragen? Benader ons via ve@erasmusplus.nl