Recognise it! Inspiration to Advance

Jeugd & jongerenwerk

14-17 april 2019 | Geef je op voor 3 februari | Een conferentie over de erkenning van jongerenwerk op landelijk en gemeentelijk niveau.

  • Locatie: Napels, Italië
  • Aanvang:14 april 2019
  • Eind:17 april 2019

Wat is het?

Een conferentie over niet-formeel leren en de erkenning van jongerenwerk op landelijk en gemeentelijk niveau.

De doelen zijn o.a. het verstrekken van inspirerend materiaal over de erkenning voor een breder publiek, onderzoeken hoe het erkenningsproces inclusie kan stimuleren en het onderzoeken van de vijf dimensies van erkenning.

Voor wie?

Recognise it! is bedoeld voor mensen die een link hebben met erkenning van het jongerenwerk, die willen helpen bij het verbeteren van jongerenwerk op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit kunnen jongerenwerkers zijn, maar ook coaches, mentoren binnen het Europees Vrijwilligerswerk of onderzoekers.

Praktische informatie

De conferentie vindt plaats in Napels van 14 t/m 17 april 2019. De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, de accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma van Erasmus+ Jeugd.

Aanmelden

Je kunt je tot 3 februari aanmelden via de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over het programma van de training. Mocht je er niet uitkomen of meer willen weten, neem dan contact op met Marrie Kortenbosch via m.kortenbosch@nji.nl